Evert Ruisch
Integral NLP master life coach

Life coaching voor

Ben jij er klaar voor om het leven te leven dat jou gelukkig en blij maakt? Vol zelfvertrouwen, energiek, zonder schuldgevoelens? Dan is NLP life coaching een goede keus.

Mijn stijl van NLP life coaching is:

De coaching die ik bied is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Zit je ergens mee, een gevoel, gedachte of gedrag? Wil je meer uit je leven en of werk halen. Vertrouwen op jou en de leuke jij zijn die je bent?
Wacht niet tot morgen, begin vandaag. Besef je, je hoeft het niet alleen te doen, ik help je.

Dianti NLP coaching, ik (Evert) ben er voor jou. Ik help je op een relaxte, warme, humor volle wijze.

Beeld je in of kijk letterlijk in een spiegel. Kijk oprecht en eerlijk naar jezelf, naar jouw leven en vraag je dit eens af:

persoonlijke groei ontwikkeling life coaching
Met NLP life coaching win je kracht

Niet? Dan ben ik er voor jou, met wachten komt er geen oplossing. Sterker nog, de onderwerpem stapelen zich op.

Stel je eens voor

Vrolijk, uitgerust en positief door het leven gaan, doelen bereiken en resultaten vasthouden, leven vanuit je passie. Niet druk zijn in je hoofd maar productief! Dat zou toch geweldig zijn?

Ik heb ook ervaring met bewuste en onbewuste gedragingen, gevoelens en doen wat mij niet happy maakt. Dit maakte alles wat ik dacht en deed alleen maar moeilijker. Niets is zo vervelend als niet jezelf (kunnen) zijn.

Ik heb ervoor gekozen om hier wat aan te doen. Te leven vanuit mijn passie en mijn hart te volgen. Ik ben anders gaan leren denken en handelen en pas nu perfect in mijn vel. Dat wil jij toch ook? Ik help jou graag dit ook te bereiken en je zult snel resultaat zien en voelen!

Soms moet je lef hebben, het heft in eigen hand nemen

Samen een kopje thee, koffie of een wandeling doen?

Ik ben er ook voor je indien je klacht lastig is te specificeren of te definiëren. Je staat er nooit alleen voor, ik ben er voor jou. Geen verplichtingen.