Testimonials

evert ruisch dianti nlp coaching en advies r

Testimonials gaan voor mij niet over “goed zijn” in wat ik doe. Voor mij geeft het weer hoe mensen mij hebben ervaren en wat ze zien voor de toekomst.
Hieronder enkele testimonia van mensen die ik waardeer, respecteer en een warm hart toe draag.

Mooi, warm en oprecht mens

Emotional Freedom Expert

Evert is een mooi, warm en oprecht mens. Naast deze kwaliteiten en het benutten van zijn kennis en ervaringen gebruikt hij zijn humor, waardoor het voor zijn coachee snel veilig en vertrouwd aanvoelt. Bijzondere eigenschappen waardoor Evert de juiste interventies kan plegen om patronen te doorbreken. Met veel plezier ga ik samen met Evert de master in.

Mieke van Maanen

Fijne, deskundige begeleiding van iemand die echt met je is begaan. Door eigen ervaringen, door de wol geverfd.

Ingrid Meester

Door de wol geverfd.

Verpleegkundige

Warm, sociaal en betrokken mens

Life coach en Trainer

Tijdens de opleiding NLP Life Coach en tijdens de NLP Masterclass heb ik Evert leren kennen als een warm, sociaal en betrokken mens. Helaas heb ik Evert niet kunnen begeleiden tot aan de certificering. Maar al de eerste 2 blokken hebben mij ervan overtuigd dat Evert een zeer kundig en professioneel Life Coach is waarnaar ik iedereen die hulp zoekt bij een Life Coach zonder aarzeling naar doorverwijs.

Jasper van Well

Evert Ruisch heeft indruk op mij gemaakt door zijn grote doorzettingsvermogen. Hij is door gegaan, waar menigeen in zijn situatie zou hebben opgegeven. Zijn vermogen om zich aan te passen ondanks fysieke beperkingen is intrigerend, en zijn een goed voorbeeld voor wie zich in vergelijkbare omstandigheden bevinden.

Alex de Jong

Aanpassingsvermogen

Certified Hearing Care Professional bij Specsavers

Gedreven, integer en met een groot empathisch hart

Creative Entrepreneur, Online Marketeer, NLP Trainer and Coach

Ik heb Evert als een warm hartelijk persoon ervaren. Gedreven, integer en met een groot empathisch hart. Een ware aanwinst als nieuw Integral NLP Life Coach. Als student bij Personal Management is hij in een relatief korte tijd enorm gegroeid als coach, maar zeker ook als persoon. Mede door zijn fijngevoeligheid en intuïtieve vermogens weet hij anderen te raken en in beweging te brengen. Evert, fijn dat je je opleiding tot master gaat vervolgen. Met een gerust hart kan ik je aanbevelen.

Raymond Ottens

Evert voelt al snel vertrouwd en weet met zijn inzichten al snel te achterhalen wat er speelt. Hij komt tot de diepere kern, andere issues dan ik zelf dacht. Dit keerpunt in mijn leven heeft mij veel goeds gebracht. In een korte tijd en sneller dan verwacht. Ik pluk daar nog steeds dagelijks de vruchten van. Ik heb een postnatale depressie met psychoses gehad. Dit heeft 22 jaar geduurd en ben net een jaar zo goed als medicatie vrij. Medicatie die je gehele gevoelsleven onderdrukt en een ziekte die je alleen kan handelen met je hoofd. Ik leefde mijn leven in mijn hoofd en niet met mijn hart. Soms komen dingen op je pad, Evert dus en zijn Dianti NLP coaching. Via hem leer ik weer vanuit mijn gevoel te leven ipv mijn hoofd en andere issues die spelen worden aangekaart. Hij voelt mensen perfect aan, hun pijn etc. zonder dat ze dit benoemen. Een gave waar hij zijn werk van heeft gemaakt. Hij verrijkt mijn leven door zijn werk wijze, Ik heb hier zoveel baat bij dat ik dit meer mensen gun. Bezoek deze site het kan ook jouw leven positief veranderen als je daar behoefte aan voelt.

Edith Meutstege