NLP coach Evert ~ Vind en leef je doel zonder angst.

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen om erachter te komen wat ze weerhoud om gelukkig en succesvol te zijn.

De A tot Z handleiding voor persoonlijke ontwikkeling

Beter communiceren

Ik leer je helder te communiceren, om misverstanden, boosheid en verdriet te minimaliseren.

Een op een sessies

In ontspannen omgeving naar eigen wens middels een op een sessies.

Spreek en luister

Ik leer je in contact te komen met jezelf. Wat wil je, wat heb je nodig en hoe kom je daar?

Vergeet die stoel maar

Samen gaan we werken aan je energie, zelfvertrouwen en je gewenste toekomst.

Persoonlijke ontwikkeling kan ook leuk zijn!

Met jouw motivatie en mijn coaching kom je tot resultaten.

Transformatie Coachingstraject

Die frustrerende gevoelens als je niet verder komt.

Hoe graag je het ook achter wil laten, toch komt dat frustrerende moment weer opzetten. Je probeert het los te laten maar het laat jou niet los.

De  herinnering en/of gevoelens blijven je vinden en wellicht weet je niet eens waarvoor of waardoor raken je keer op keer.

Zonder dat je het weet hindert jouw systeem je persoonlijke groei. Samen elimineren we je hindernissen en zetten in op een toekomst vrij van angst, frustratie en pijn. Zit je vast?

vastlopen gezin werk relatie hoofd

"It is never too late to be who you might have been"

Vind je het spannend?

Het is misschien wat spannend om door te zetten of je weet niet goed hoe. Ik maak het je makkelijk en betaalbaar. Mijn investering in jou is €75,- Je krijgt van mij een gratis inspiratiesessie. Ontspannen kennis maken en samen praten we over je situatie en gewenste resultaten.

persoonlijke groei ontwikkeling life coaching

Wil jij ook het volgende zien als je in de spiegel kijkt?

Deze persoonlijke ontwikkeling is allemaal mogelijk en zonder dat het je veel geld, tijd of moeite kost. Het geheim is op een ontspannen wijze te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Rustig wandelend maakt het ook nog eens leuk, gezond en makkelijk vol te houden is.

“Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.”

Een gevoelig onderwerp leuk maken... bestaat zoiets?

In het verleden was het te beschamend om te zeggen dat je hulp had. Voornamelijk negatieve ervaringen en oude vooroordelen maken persoonlijke groei niet populairder.

Feit is dat succesvol afgesloten trajecten minder snel in het nieuws komen. Deze mensen gaan verder met hun leven, druk met leuke dingen doen en groeien verder.

diensten dianti nlp coaching advies
NLP coaching Snel effectief

Door je te motiveren en onderwerpen luchtig te maken is het leuker om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Stukje humor, rustgevende omgeving en vooruitgang maken het makkelijker.

 

Vervelende herinneringen en of gevoelens elimineren maken dat je beter slaapt. Beter slapen is meer energie en beter kunnen relativeren.  Je krijgt een frisse kijk in de spiegel, complimenten en sociale omgang gaat makkelijker.

Dus ja, het kan wel !

Jouw persoonlijke groei werkt door in je relatie, gezin, familie, op je werk en in de toekomst. Jij wilt toch ook iets wat makkelijk vol te houden is en zonder terugval… Investeren in je toekomst, werk aan je persoonlijke ontwikkeling! Voel je welkom voor vragen en advies. Meer over mij kan je hier lezen.