Evert Ruisch
Integral NLP master life coach

Introductie, wie is Evert Ruisch

evert ruisch dianti nlp coaching en advies r

Wil je vrij en tevreden zijn in wie je bent? Wil je vrij zijn je te uiten ongeacht je omgeving.
Wil je af van je mentale en/of fysieke pijn, energiek, vitaal en fit zijn in je eigen lichaam?
Je vrij en veilig voelen, vol zelfvertrouwen, energiek, gelukkig en weer blij zijn met het leven?
En vooral, dat het wel “goed genoeg” is en trots op jezelf zijn?

Dit zijn de dingen waar ik zelf ook aan heb moeten werken. Hier ben ik trots op en tegenwoordig vind ik persoonlijke ontwikkeling alleen maar leuk. Uitdagend, geeft energie en maakt mij nog leuker 🙂 .

Mijn opleiding en persoonlijke ervaring geven mij authentieke coach capaciteiten en maken mij een gewaardeerd mens.

Ik coach met hart en ziel

Ik bied kortlopende oplossingsgerichte coachingstrajecten aan waarbij jouw doelen en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ik ben er ook voor je indien je klacht lastig is te specificeren of te definiëren.

Vanaf mijn geboorte was ik “ongezond” door een hart afwijking. Hierdoor groei je heel anders op dan je zou willen wensen. Pas als ik spontaan genees op mijn negende jaar komt mijn gewone leven op gang. Bewuste herinneringen worden gevuld met verdriet, teleurstelling en pijn. Elk kind heeft een basis nodig op het gebied van vertrouwen, geborgenheid en veiligheid, ik mis de eerste negen jaar. Onbewuste herinneringen beïnvloeden mij in wie ik toen was. Als kind zonderde ik mij af en vermeed liever elk ongemakkelijk gevoel. Later in mijn volwassen leven heb ik onbewust gedrag af moeten leren en ongewenste gevoelens leren omarmen.

Ik ben Evert Ruisch, Dianti NLP coaching en advies

Toch heeft dit alles mij veel gebracht. Ik weet wat het is om ontwijkend gedrag, afwijzing, teleurstelling, eenzaamheid en verdriet te ervaren. Mensen die over je heen walsen omdat je niet in je kracht weet te staan. Ik weet wat het met je doet als je alles dreigt te verliezen en toch de volgende dag weer op moet staan. Tijd heeft mij laten inzien hoe waardevol mensen en kleine gebaren kunnen zijn. Hoe mentale gezondheid je lichamelijk beïnvloed en vice versa.

Ik vertel je, je kan op elke leeftijd keuzes maken, accepteer jij je huidige situatie? Je kunt ervoor kiezen om ermee te leven, maar je kunt er ook voor kiezen het helemaal anders te doen. Mijn studie praktische psychologie, life coach, NLP Master en persoonlijke ontwikkeling geven mij puur emotionele rijkdom.