Evert Ruisch
Integral NLP master life coach

Inspiratiesessie

Is je klacht lastig is te specificeren of te definiëren?

inspiratiesessie

Een inspiratiesessie kan iedereen wel eens gebruiken. Vooral als je even niet weet waar je tegenaan loopt. Alles is mogelijk als je in kansen denkt, maar soms kun je wel even een zetje gebruiken.

Bijvoorbeeld bij het verkrijgen van overzicht in je situatie of wat de betekenis is van een gevoel of gedrag. Een inspiratiesessie zorgt voor een positieve en creatieve nieuwe focus.

Open gesprek, iedereen is uniek en vrij om te spreken.

Tijdens de inspiratiesessie, een open gesprek mag je alles zeggen en/of vragen (dat mag sowieso altijd). Het is vaak heel verhelderend om te praten of sparren met iemand die buiten de situatie staat. Ik heb vooraf geen vooroordelen, emotie of een bepaald beeld. Door je vragen te stellen help ik je naar een frisse blik en nieuwe inzichten.

Elke inspiratiesessie is maatwerk, want ieder persoon en elke situatie is uniek. Een inspiratiesessie prikkelt het out of the box denken. En stel dat er mooie ideeën uit voortkomen, dan kun je deze gelijk omzetten in resultaten.

Voor wie is een inspiratiesessie?

Ben je op zoek naar oplossingen voor je situatie, probleem of klacht? Zoek je een manier om beter te functioneren of van gedachte en gevoelens af te komen? Wil je verfrissende ideeën voor een nieuwe focus? Is je klacht lastig is te specificeren of te definiëren? Dan is een inspiratiesessie een goed idee.

Kosten van de inspiratiesessie

De inspiratiesessie is gratis, mochten we besluiten dat ik je ga coachen is deze gelijk onderdeel van je coachtraject. Dit is wel exclusief eventuele reiskosten en of accommodatie kosten. De inspiratiesessie kan tijdens een kop koffie/thee, wandelend en of telefonisch.

evert ruisch dianti nlp coaching en advies r

Blijf niet rondlopen met wat je bezighoudt. Voel je vrij om te praten en lucht je hart. Je hoeft je nergens voor te schamen, ik behandel iedereen met respect.

Ben je toe aan inspiratie, toe aan een frisse blik? Ik kijk uit naar je berichtje.

Laat mij weten welke dag en dagdeel je uit komt en ik neem contact met je op.

* gemarkeerde velden zijn noodzakelijke gegevens, ik verstuur je geen spam.