Tarieven

diensten dianti Counseling nlp coaching advies coachingtraject tarieven

Jij vindt het ongetwijfeld belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent.. Dat snap ik, daarom geef ik je inzicht in mijn tarieven en wat je daarvoor krijgt. Heb je een ander idee of wil je combineren? Maak ik graag voor je! 

Ik hanteer verschillende coach tarieven voor particulieren en bedrijven. Een kennismaking en  inspiratiesessie zijn vrijblijvend en gratis. Als we besluiten niet met elkaar door te gaan heb je dus geen kosten. *

Als je wel begeleid wilt worden, dan maakt dit gesprek volledig onderdeel uit van het coachingstraject. Een goed intakegesprek legt namelijk direct de basis voor een succesvol eindresultaat.

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. Een coachingstraject duurt gemiddeld 7 tot 9 gesprekken. Afhankelijk van je situatie is vergoeding / kosten reductie mogelijk.

Wil je losse, extra afspraken? Met plezier maak ik een traject naar jouw wensen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

nlp coaching

Persoonlijke NLP coaching, maatwerk en combineren is mogelijk.

Ethische Gedrag

Dianti NLP coaching & advies, Evert Ruisch, werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO) en eigen Algemene voorwaarden (openen in een nieuw venster). Regelmatig wordt samengewerkt met een team van gecertificeerde en/of gediplomeerde coaches.

B.T.W.

Dianti NLP coaching & advies, is vrijgesteld van b.t.w.