Evert Ruisch
Integral NLP master life coach

Diensten, advies, coaching, counseling

Dianti NLP coaching biedt verschillende diensten, deze zijn onlosmakend aan elkaar verbonden.
Je wilt een uitdaging met jezelf aan gaan? Dan is het belangrijk dat je er over praat (counseling) en vertelt wat je bezighoudt. Daarna bespreken we wat je het beste kan doen (advies).

Je krijgt tips en advies zodat je verder komt of we gaan samen aan de slag gaat (coaching).
Hoe makkelijk denk je “Zal ik dat nu wel doen?” of “Ach het gaat wel weer over.”
Het “een plekje geven”, iedereen kent die term wel. Je kan iets een plek geven als de emotie los is gemaakt van de herinnering. Tot die tijd blijft het je voor altijd bezighouden, is dat wat je wilt?

Kies voor jezelf en geef richting aan je toekomst. Ga doen wat jij leuk vindt op een manier die bij je past. Het leven is te kort om te twijfelen, ga ermee aan de slag, ga genieten, ik help je. Ik ben er ook voor je indien je klacht lastig is te specificeren of te definiëren.

Waarom kiezen voor diensten van Dianti?

Ik, Evert, ben een professionele gesprekspartner met gereedschap kist vol aan tools. Ik ben oprecht gedreven om jou vooruit te helpen. Eerlijk en doortastend en ook met een beetje humor! Ik kan vertrouwen op studie, praktijk ervaring en levenservaring vanaf 1969.

Ieder mens is uniek, mijn werkwijze is dan ook authentiek. Jouw situatie motiveert mij en ik motiveer jou. Geen saai gedoe maar praktische adviezen waar je snel verder mee komt. Het is niet zozeer een dienst wat ik je lever, je kan gebruik maken van mijn passie.

Er zijn veel verschillende coachvragen (privé en professioneel) waarbij ik je graag bij help. Twijfel je of ik je kan helpen? Stuur me gewoon even een berichtje of bel me.

Stel je eens voor

Ik zie mensen vaak ontevreden en zonder echte glimlach op hun gezichten binnenkomen of rondlopen. Dat is jammer want je hebt maar één leven, het zou toch leuk zijn als je lekker in je vel zit en met zelfvertrouwen er doorheen fietst? Na een (of combinatie) van mijn diensten lachen ze weer, opgelucht en vrolijk de deur uit en hebben ze zin om dingen aan te pakken.

Yess!!

Niet alleen heb jij dan weer plezier in het leven en in je werk, ook mij geeft het een energie boost!

diensten dianti nlp coaching advies

Samen aan de slag met een van de diensten?

Ja? Kom maar op, ik ga graag met je aan de slag!

Plan een gratis inspiratiesessie of neem contact op zoals jij dit prettig vind.