Evert Ruisch
Integral NLP master life coach
nlp coaching

NLP Coaching

Authentieke 1 op 1 NLP coaching. Gedachte, gedrag en of gevoelens ombuigen naar positief. Hierna kan je in zelfvertrouwen en op eigen kracht verder ontwikkelen.

e-coaching

E-coaching

Authentieke 1 op 1 NLP coaching. Gedachte, gedrag en of gevoelens ombuigen naar positief. Hierna kan je in zelfvertrouwen en op eigen kracht verder ontwikkelen. Afhankelijk van je situatie is E-coaching inzetbaar

advies

Advies

Tips en advies waar je verder mee kunt. Met een helder inzicht kom je snel tot een goeie focus. Dit kan voor jezelf zijn maar ook als het over iemand anders gaat.

Bedrijven coaching

Bedrijven Coaching

Coaching op mensniveau, prettig functioneren en uitspreken wat er speelt. Burn-out en stresspreventie, verzuim aanpakken en professionele begeleiding. Belangrijk, het houd je bedrijf, de sfeer een beetje leuk en vitaal!

Over Dianti NLP coaching & advies

” Creëer je eigen toekomst! “

Ik ben Evert Ruisch en niets is zo gaaf als mensen helpen en tools geven om verder te komen in het leven. Leren luisteren naar jezelf, relaxter leven en werken én doen wat jou gelukkig maakt, dat is wat ik stimuleer.

Dat doe ik op een manier die bij jou past. Ieder mens is uniek, mijn coaching is authentiek. Zelf ben ik ervaringsdeskundige in fysieke beperkingen, depressie, burn-out, ontwijkend gedrag, afwijzing en teleurstellingen.

Ik help je graag om je last om te zetten in positieve energie en motivatie

erjtek-min
evert ruisch dianti nlp coaching en advies

Wil jij ook focus, kracht, relaxter leven en werken of heb je een vraag?

06 22 38 27 58

Bereikbaarheid:

Altijd binnen 24u reactie.