Counseling

diensten dianti Counseling nlp coaching advies coachingtraject tarieven

Praten is belangrijk, hoe moeilijk het ook soms voor iemand kan zijn. Dat is niet erg, als je het maar ga leren / doen. Als je alles opkropt krijg je chaos in je hoofd en geef je het de controle over je dagelijks leven. Vaak wordt je dan negatief, niet echt vrolijk en kost het je veel energie. Het leven gaat een beetje aan je voorbij en dat is zonde.

Wat is counseling

Counseling is een effectieve vorm van hulpverlening waarbij er laagdrempelige gesprekken worden gevoerd met een counselor. Het doel van deze counseling sessies is dat er op een professionele manier gewerkt wordt aan het herstellen en weer in evenwicht krijgen van een cliënt of een relatie.

Een counselor zal je huidige situatie zo inzichtelijk mogelijk maken en zal samen met de cliënt (of cliënten) verkennen welke mogelijkheden er zijn om verder te komen. Hierbij is de vertrouwensband tussen counselor en cliënt(en) erg belangrijk.

No-nonsense gesprekken

Gesprekken die worden gevoerd zijn no-nonsense. Je komt immers met een probleem en je wilt er een oplossing voor. Een counselor zal daarom snel tot de kern van het probleem trachten door te dringen, maar wel op een manier dat je je als cliënt gehoord voelt. Hierbij blijft de counselor altijd objectief en respectvol.

Een counselor begeleidt mensen die privé of op het werk in een situatie terecht zijn gekomen die als pijnlijk, ongemakkelijk of ongewenst worden ervaren. Counseling is er op gericht om deze problemen en situaties, inzichtelijk te krijgen. Door dit inzicht leert de cliënt beter omgaan met de bestaande problemen.

Voor iedereen

Het maakt niets uit waar je mee zit of tegenaan loopt. Counseling is inzetbaar op het gebied van werk, in je relatie of andere privé aangelegenheden. Ben je uit balans geraakt? Gedachtes als “Je moet het alleen doen.” Of “Het gaat wel weer over”, die stem wil je tijdelijk gerust stellen.

Counseling kan je helpen om weer balans te vinden. Het is echter niet alleen bij al bestaande problemen toepasbaar. Je kunt het ook preventief inzetten om problemen te voorkomen. Dat scheelt je weer een paar slapeloze nachten.

Resultaat counseling

evert ruisch dianti nlp coaching en advies r

Blijf niet rondlopen met wat je bezighoudt. Voel je vrij om te praten en lucht je hart. Je hoeft je nergens voor te schamen, ik behandel iedereen met respect.

Ben je toe aan inspiratie, toe aan een frisse blik? Ik kijk uit naar je berichtje.

Laat mij weten welke dag en dagdeel je uit komt en ik neem contact met je op.

* gemarkeerde velden zijn noodzakelijke gegevens, ik verstuur je geen spam.