Evert Ruisch
Integral NLP master life coach

Afspraak maken?

Uit eigen ervaring weet ik dat het spannend kan zijn  om contact op te nemen. Zelf heb ik ook al meerdere keren om hulp gevraagd en hier ben ik blij mee. Het heeft mij sterker gemaakt, zelfverzekerder en positiever.

De beste investering die je kunt doen is een investering in jezelf.

Vrijblijvend kennis maken, inspiratie

Een afspraak maken is eenvoudig en regelmatig maken mensen zich vooral zorgen om de kosten. In dat geval raad ik je aan om inspiratie op te doen en een gratis sessie te boeken. Deze kost normaal €75,- en krijg je nu helemaal GRATIS.

Ik zie en hoor graag wie jij bent. Wat ik voor je mag en kan betekenen. Ik kijk samen met jou wat we voor elkaar kunnen betekenen en je weet meteen waar je aan toe bent.

Belangrijk tijdens en na het gesprek

 

Er zitten verder geen verplichtingen aan dit gesprek. Je vertrouwt mij jouw wensen, behoeften en uitdagingen toe. Waar we aan werken en wat we bespreken is dan ook, als vanzelfsprekend, veilig bij mij. Ik werk vanuit wederzijds respect en vertrouwen, wel zo prettig.

Waar?

Als je wil kom ik naar je toe. Wil je dat liever niet? De meest ontspannen omgeving is buiten, wil je wandelen? Hier kunnen we ook met een kop koffie of thee, alles bespreken.

Stuur me een bericht of laat me je terugbellen voor een vrijblijvend gesprek.