Coaching voor bedrijven

Coach Café, overzicht, preventie en productief.

Coaching op mensniveau, prettig functioneren en uitspreken wat er speelt. Burn-out en stresspreventie, verzuim aanpakken en professionele begeleiding. Belangrijk, het houd je bedrijf, de sfeer een beetje leuk en vitaal!

Stress, de sfeer en productie killer.

Verzuim door stress of burn-out is een erg actueel thema.

Eind 2015 publiceerde het TNO het factsheet: werkstress, burn-out en verzuim. Hieruit blijkt dat 36% van het werk gerelateerd ziekteverzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Jonge werknemers tussen de 25 en 35 jaar hebben in verhouding vaker last van burn-out klachten (17%) dan werknemers in andere leeftijdscategorieën.

Arboned meld in 2016 dat een werknemer met een burn-out gemiddeld 242 dagen niet of slechts deels inzetbaar is. “En als je dan weet dat één verzuimdag 250 euro kost, wordt het hoog tijd om stress en psychische klachten vroegtijdig te herkennen en aan te pakken”, aldus dr. Catelijne Joling, directeur Research & Development van ArboNed.

Stress signaleren en bespreekbaar maken in Coach Café

De tendens is dat werknemers steeds jonger te kampen krijgen met burn-out klachten. Het blijkt dat stressklachten niet (tijdig) gesignaleerd worden door zowel de mensen zelf als door de mensen om hen heen. Dit leidt tot chronische overbelasting, overspannenheid of zelfs tot burn-out.

Voorkomen en aanpakken van (werk)stress dat is waar het om gaat. Wanneer hier te lang mee gewacht wordt lopen de kosten en de psychische gevolgen in sneltreinvaart op. Om de organisatie naar een hoger plan te tillen werk ik aan het bewustzijn over stress en stress management. Minder stress, méér werkgeluk en daardoor minder verzuim. 

Met “Coach Café” help ik werkgevers en werknemers uit te spreken wat er speelt en problemen aan te pakken. Hoe voer je überhaupt een gesprek? Goede communicatie is onmisbaar.

Coach Café, inhouse coaching

Ik zet graag mijn expertise in als (voormalig) vestigingsmanager, NLP life coach alsmede mijn persoonlijke ervaring als werknemer. Ik geef inzicht in moeilijkheden, kansen en mogelijkheden, voor mens en organisatie. Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaat er een nieuwe, positieve koers.

Met coach café krijg je:

Werknemers en werkgevers worden gericht geholpen. Op een positieve manier en met een luisterend oor. Niets is zo vervelend als niet gehoord worden. De volgende stap is om er wat mee te doen, praktische actie en zo verzuim en onvrede aan te pakken en te voorkomen.

Kom dus NU in actie om stress op de werkvloer te verlagen en burn-out te voorkomen.

Resultaat

Mijn manier van coachen is authentiek, ontspannen, resultaatgericht en met een beetje humor. Wel zo prettig. Inhouse coaching op maat. Veelzijdig en effectief.

bedrijven coaching

Dat zorgt voor een positieve sfeer, respect voor elkaar en meer omzet. Een persoonlijk traject is hier ook zeker mogelijk! Met het oog op kostenbesparing en vitale medewerkers, is dit een prettige meerwaarde die Dianti bedrijven coaching biedt

Voor werknemers

Heb je het naar je zin op je werk? Ik bedoel dan ook écht naar je zin? Krijg je energie van wat je doet? Of heb je er eigenlijk geen zin in en vermoeid het je alleen maar? Ben je jezelf op het werk of doe je je anders voor? Een burn-out komt op deze manier gemakkelijk de hoek om kijken, zonde én vervelend!

Voor werkgevers

Met Coach Café wil ik graag twee kanten belichten:

Balen is dat als een werknemer met een burn-out thuis komt te zitten. Signaleer dit op tijd om vervelende situaties te voorkomen! Coaching op mensniveau, dat is wat ik super belangrijk vind. Gericht op de persoon zelf. Een luisterend oor en praktische actie, dat doet “Coach Café”.

Het begrip “tijd” speelt vaak een rol. Weet jij wat jouw werknemers bezighoudt en hoe de vlag erbij hangt? Heb jij zin en tijd om er echt te zijn voor jouw werknemers? Ik vind dit een van de belangrijkste zaken.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin