Algemene voorwaarden

Korte versie en algemene voorwaarden uitgebreid.

evert ruisch dianti nlp coaching en advies r
  • Respect, eerlijkheid en openheid van beide kanten zijn noodzakelijk om tot resultaat te komen.
  • Wil je resultaat bereiken? Dan is het belangrijk dat je zelf aan de slag gaat. Ik geef je met alle plezier tips en advies maar je moet het zelf doen. Natuurlijk mag je me altijd bellen of een bericht sturen als je hulp nodig hebt!
  • Ik vind het belangrijk dat mijn coaching toegankelijk en begrijpelijk is. Betaling mag dan ook vooraf overgemaakt worden. Natuurlijk krijg je wel een factuur als je dat wilt.
  • Ik kom graag naar je toe, ik coach regelmatig tijdens een ontspannen wandeling. Wil je dat niet, dan huur ik een een ruimte. Heb je een ander idee of wens? Deel hem met mij, waarschijnlijk is het gewoon mogelijk! De kosten voor het huren van een ruimte komen bovenop de kosten van mijn diensten.
  • Bij afstanden vanaf 25 km worden er reiskosten in rekening gebracht van €0.45 per km. Deze komen dus bovenop de prijs voor mijn diensten.
  • De client is ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor gemaakte keuzes, diens eigen gedrag, en de consequenties hiervan, zowel voor, tijdens en na een sessie.

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan gelden de volgende voorwaarden:

Een afspraak kan tot 24u van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur ben ik genoodzaakt het volledige bedrag alsnog te factureren.

De volledige algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing, zodra we samen aan het werk gaan stem je hiermee in.

Contact

Dianti Coaching NLP coaching en advies

Post

Kronenburgsingel 249 6831 GH Arnhem

K.V.K.

Kamer van koophandel: 54808197

Telefoon

06 22 38 27 58

Ik vind het leuk om van je te horen, je ontvangt altijd binnen 24u antwoord.

Maandag tot en met vrijdag 10.00-18.00

Ik ben er ook voor je indien je klacht lastig is te specificeren of te definiëren. Je staat er nooit alleen voor, ik ben er voor jou. Geen verplichtingen.