Evert Ruisch
Integral NLP master life coach

Advies, krijg weer grip en overzicht

advies

Wanneer je een vervelende of moeilijke situatie meemaakt weet je soms niet wat te doen. Het is dan fijn als je je verhaal kwijt kunt en nieuwe inzichten krijgt. Een neutraal persoon kan los van emotie of stress je situatie overzien. Met advies van Dianti coaching krijg je grip en zicht op je situatie.

Heb je een vraag of wil je ergens advies over? Blijf dan niet rondlopen met wat je bezighoudt want dit zorgt voor onrust en chaos. Vaak trekt het ook een wissel op relaties en/of werk wanneer je niet goed weet wat je moet of kan doen.

Ik luister naar jouw verhaal en kom samen met jou tot een passend advies. Zonder oordeel en met oprechte interesse. Blijf er niet mee rondlopen daar wordt je zeker niet vrolijker van, neem dat van mij aan.

Mijn advies? Blijf er niet mee rond lopen

Uit ervaring kan ik vertellen dat wanneer je te lang wacht en dus te lang blijft rondlopen met waar je mee zit, het alleen maar erger wordt.

Herken je dat, dat wanneer je steeds maar denkt aan wat je bezighoudt je eigenlijk niet echt “aanwezig” bent? De dag gaat een beetje langs je af omdat het al je aandacht opslokt. Zelf heb ik ook een tijd gehad dat het allemaal niet lekker liep. Ik werd steeds negatiever en dat hielp nergens bij. 

Tot ik om advies ging vragen. Ik kreeg handvatten en weer grip op de situatie. In plaats van klagen, zwoegen ging ik weer vooruit. Ik kan weer genieten en ik kreeg weer het vertrouwen terug. Soms ben je blind voor dingen die niet goed voor je zijn.

Laat mijn ervaring jouw situatie helpen met nieuwe inzichten zodat ook jij verder komt. Ik geef je oprecht advies met eerlijke feedback.

Lijkt het je wat? Advies kan je vragen via diverse hulplijnen, doe wat jij prettig vindt!